Stedet

PUC har til huse i hyggelige lokaler i hjertet af Frederiksberg, hvor vi har boet siden 2013. Stedet er lyst og enkelt indrettet og opleves som en oase fjernt fra storbyens larm; selvom vi i praksis kun ligger 5 minutter fra Rådhuspladsen og Hovedbanegården.

Både før undervisningen og i pauserne nyder vores studerende at besøge de omkringliggende caféer og butikker eller bare gå en tur i de hyggelige omgivelser.

PUC ligger i gåafstand til offentlig transport i form af fx Metrostation Forum og busserne 1A, 7A , 31 og 250S. Der kan parkeres 2 timer gratis på Frederiksberg.
Find vej – Rejseplanen 

Der er også mulighed for heldagsparkering mod betaling.

PUCs historie

PUC blev grundlagt i 1990 af Benthe Nadi Ploug i Hillerød. Vi har, både dengang og nu, haft en integrativ metode, hvor både krop, sind og ånd bliver tilgodeset. Læs mere om teori og metode her.

I 2008 blev PUC’s 4-årige uddannelse til psykoterapeut evalueret første gang og anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening. I 2010 overtog Karen Bro ansvaret for uddannelsen og har herefter haft fokus på implementeringen af neuroaffektiv udviklingsteori som meta-teori.

Vi har således en indarbejdet struktur og samtidig en løbende opdatering til nyere teori og metoder med fokus på at tilgodese et helhedsorienteret menneskesyn.

Læs mere omPUCs historie ogudvikling af metode

  • mail@puc-kbh.dk

  • Adresse

    PUC, Psykoterapeutisk Uddannelses Center
    Thorvaldsensvej 3 B, Baghuset 2. sal
    1871 Frederiksberg C

Nyhedsbreve