Stedet

PUC har til huse i hyggelige lokaler i hjertet af Frederiksberg, hvor vi har boet siden 2013. Stedet er lyst og enkelt indrettet og opleves som en oase fjernt fra storbyens larm; selvom vi i praksis kun ligger 5 minutter fra Rådhuspladsen og Hovedbanegården.

Både før undervisningen og i pauserne nyder vores studerende at besøge de omkringliggende caféer og butikker eller bare gå en tur i Haveselskabets have og de hyggelige omgivelser.

PUC ligger i gåafstand til offentlig transport i form af fx Metrostation Forum og busser. Der kan parkeres 2 timer gratis på Frederiksberg.
Find vej – Rejseplanen 

Der er også mulighed for heldagsparkering mod betaling.

PUCs historie

PUC blev grundlagt i 1990 af Benthe Nadi Ploug i Hillerød. Vi har, både dengang som nu, en integrativ metode, hvor både krop, sind og ånd bliver tilgodeset. Læs mere om teori og metode her.

I 2008 blev PUC’s 4-årige uddannelse til psykoterapeut evalueret første gang og anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening. I 2010 overtog Karen Bro ansvaret for uddannelsen og har herefter haft fokus på implementeringen af neuroaffektiv udviklingsteori som meta-teori.

Vi har således en indarbejdet struktur og samtidig en løbende opdatering til nyere teori og metoder med fokus på at tilgodese et helhedsorienteret menneskesyn.

Læs mere om PUCs historie og udvikling af metode

  • mail@puc-kbh.dk

  • Adresse

    PUC, Psykoterapeutisk Uddannelses Center
    Thorvaldsensvej 3 B, Baghuset 2. sal
    1871 Frederiksberg C

Nyhedsbreve