Ledelsen

Karen Bro

Institut- og Uddannelsesleder

Karen Bro er PUCs institutleder og overtog PUC i 2010. Hun har ansvaret for den daglige ledelse, og er uddannelsesleder for grunduddannelsen. Oprindelig er Karen uddannet scenograf og produktionsdesigner fra Danmarks Designskole og blev i 1997 uddannet psykoterapeut hos PUC. Fra 2000 var Karen stifter og medejer af Abegg og Bro – Center for Spiseforstyrrelser og Selvskade.

Karen er uddannet supervisor og har flere efteruddannelser inden ledelse og psykoterapeutiske metoder, herunder Neuroaffektiv Ledelsesuddannelse (NAL), Neuroaffektiv Psykoterapeut (NAP 1,2 og 3), og er certificeret Neuroaffektiv Psykoterapeut samt certificeret Biologisk Traumeterapeut. Karen er også uddannet Akupunktør (RAB), Instruktør i Medicinsk Qi Gong og Praktitioner af TRE (Traume Release Exercises).

Karen har sideløbende egen praksis i psykoterapi og er specialiseret i Spiseforstyrrelser, chock og traume. Dertil har hun en del klienter med stress.

Karen underviser i udviklingspsykologi og neuroaffektiv udviklingsteori

Læs mere på KarenBro.dk

Supervisor

Ulla Rung Weeke

Ulla Rung Weeke

Ulla er uddannelsens psykologisk konsulent og leder sommerkurset på 2 år.

Aut. Cand. Psych.

  • Krise – og kropsterapeut
  • Specialist i psykosomatik og psykotraumatologi

Læs mere på SkolenForPsykosomatik.dk

Vi henter til stadighed stor inspiration fra vores psykologiske konsulent psykolog Ulla Rung Weeke, psykolog Susan Hart, psykoterapeut Marianne Bentzen og konsulent Peter Kofoed.

Supervisor

Peter Kofoed

Peter Kofoed ledelses supervison

  • Konsulent, psykoterapeut og Stressekspert
  • Leder den Neuroaffektive ledelsesuddannelse
  • Læs mere på peterkofoed.dk
Nyhedsbreve