Qi Gong – Forny din livskraft

Lær en enkel metode til at forbedre din helbredstilstand, modvirke stress og spændinger og balancere krop og sjæl.

Lær en enkel metode til at forbedre din helbredstilstand, modvirke stress og spændinger og balancere krop og sjæl.

Hvad er qi gong?

  • Qi betyder energi eller livskraft og Gong betyder metode
  • Qi gong er en del af den kinesiske medicin
  • Qi gong er en langsom, meditativ bevægelsesform
  • Qi gong er en fysisk, mental træningsform
  • Qi gong styrker immunsystemet, holder kroppen smidig
  • Qi gong efter Biyun-metoden er udviklet af Grand master og læge, Fan Xiulan, som er min lærer

Forventet udbytte

Deltagerne får styrket deres kropsbevidsthed og sammenhængen mellem deres krop og psyke. De bliver støttet i at opleve sig selv indefra, hvorved den mentale kontrol udbalanceres.Du får et træningsprogram, hvor øvelserne er bløde og organiske og kan udføres af alle. Træningen kræver ingen udstyr og kan efter kurset udføres hjemme efter trænings-CD.

Baggrund for metoden

Biyun-metoden bygger på et helhedssyn. metoden er en medicinsk Qi Gong-form, som er baseret på en forståelse af mennesket som en del af naturen. Biyn-metoden bygger således på den helhedsopfattelse af mennesket, som er indeholdt i den filosofi og viden som er essensen i traditionel kinesisk medicin, TKM. Biyun-metoden anvender fokuseret, bevidst koncentration rettet mod den fysiske krop. På denne måde opbygges kroppens qi stødt og roligt, samtidig med at evnen til at modtage den naturlige qi fra universet udvikles. Biyun-metoden består af mange forskellige trin eller niveauer. Jichu Gong, grundtræningen består af enkle øvelser, som udføres stående i et langsomt og meditativt tempo.

Helsevirkninger

Jichu Gong, grundtræning er en systematisk gennemgang nedefra og op af hele kroppen, som lukker op for god Qi-gennemstrømning og stimulerer blodcirkulationen. Spændinger og blokeringer opløses og udrenses. Biyun-metoden skaber forøget fysisk og psykisk velvære. Træningen er et kraftfuldt redskab til at modvirke og helbrede stresstilstande.

Regelmæssig træning udrenser og genopbygger kroppen på et dybereliggende plan. Gennem det naturlige åndedræt stimulerer den immunforsvaret og styrker muskler, sener, led, knogler og nervesystem. Den genopretter kroppens ubalancer og forebygger sygdomme.

Karen Bro Qi Gong

Dette kursus er arrangeret i samarbejde med: Gl. Kongevej Zoneterapeut, Akupunktur & Massageskole

Tilmelding: hos karenbro@puc-kbh.dk tlf.: +4527119824

  • 2 hele dage begge dage kl. 10-16
  • eftertræf efter aftale incl. CD og kompendium
  • Pris: kr. 2000,-
Nyhedsbreve