Sådan takler PUC Covid19.

Kære alle interesserede i PUC.

På PUC har vi under Covid19-krisen valgt at fastholde holdenes forløb rammesat efter Sundhedsstyrrelsens anbefalinger.
Dert betyder at vi har udbudt on-line-undervisning og i genåbningen suppleret med små grupper, hvor antal og plads pr. deltager kunne overholdes.
D. 18 maj vender vi tilbage til nyistandsatte lokaler, hvor der er taget bedre højde for disse retningslinjer.

Den 08. juni 2020 kl. 17-19 holder vi informationsmøde virtuelt.

Der er stor efterspørgsel på vores uddannelse, og i løbet af de sidste par år, er vi blevet kontaktet af elever der allerede har haft taget grundforløbet på andre skoler, men som har ønsket at tage deres uddannelse færdig hos os. Det er nemlig muligt at søge om merit, hvis ansøgeren kan dokumentere gennemførelse af ækvivalerende uddannelser, eller dele heraf.

Det er vi selvfølgelig meget stolte over og vi er glade for at vi har haft plads til at tage disse elever ind på vores overbygning.

Både elever der ønsker at starte på uddannelsens grundforløb og elever der ønsker at starte direkte på overbygningen, er meget velkomne. Ønsker du at læse om indholdet i vores overbygning, kan du se vores studieordning her, og vores semesterplan her.

Undervisningen PUC er tilrettelagt uden for almindelig arbejdstid om aftenen på én fast ugedag samt en månedlig weekenddag. Hverdage 17-21 og weekend 10-17.

Med venlig hilsen
Karen Bro
Institutleder

Nyhedsbreve