Mød vores lærere

Heidi Frier – Fordybelse og selvudvikling

Heidi er uddannet psykoterapeut, MPF fra Vedfelt Instituttet, der har særligt fokus på drømme og den indre udvikling. Heidi har arbejdet som selvstændig krops-og psykoterapeut siden 1993, og udbyder terapi, supervision og selvudviklingskurser.

Heidi underviser vores studerende på PUC i drømmearbejde, mindfulness, stress og opstart af virksomhed – hvilket hun har gjort i 10 år. Vi er utrolig glade for at have Heidi som underviser, da hun har en særlig evne i kontakten til mennesker, og er en drivkraft indenfor sit fag.

Blå bog:
– Uddannet psykoterapeut, MPF v. Vedfelt Instituttet
– I traume – og stresshåndtering, neuroaffektiv psykoterapi
– Kropsterapeutisk efteruddannelse hos Bodynamic Insitute,
– Relationel biologisk traumeterapi hos Ulla Rung Weeke.
– På Skolen For Anvendt Meditation hos Vækstcentret
– Underviser på PUC – Psykoterapeutisk Uddannelses Center
– Mindfulness hos Heinrich Johansen
– Uddannet massør og zoneterapeut
– Meditation og udvikling hos Annie Besbroda

Derudover har Heidi været med til at opbygge et frivilligt netværk af terapeuter og psykologer, der siden 2007 har tilbudt gratis terapi og vejledning til politisk aktive unge.

Hun er regionalt medlem af IASD (Internationalt Association of the Studies of Dreams) og var i mange år med til at udbyde konferencer i Nordeuropa.

Vi har stillet Heidi tre spørgsmål med fokus på det at være psykoterapeut og underviser:

Hvorfor sagde du ja til at undervise på PUC?

– For 10 år siden fik jeg muligheden for at undervise på PUC i drømme, mindfulness og stress. Det var i forhold til min egen erfaring i arbejdet med mennesker og de fag jeg brænder for. Det er fantastisk at undervise modne mennesker, der er engagerede og har forskellig professionel baggrund og erfaring. Det giver en mulighed for at udveksle og bygge viden i undervisningsrummet. Samtidig er det en ressource og inspiration at være en del af lærergruppen på PUC.

Du er selv uddannet psykoterapeut. Hvorfor valgte du at blive det?

– Jeg havde i mange år arbejdet med mennesker pædagogisk og i egen praksis med kropsbehandling, terapi og udvikling. Jeg ønskede at samle trådene i en faglig teoretisk ramme så jeg kunne brede mit felt ud og arbejde dybere i både terapien og vejledningen af mennesker. Derfor valgte jeg en uddannelse, der omfavnede de tre søjler, jeg altid har været optaget af: det indre arbejde og kropsterapi, selvudvikling og drømme. Det fandt jeg dengang på Vedfelt Instituttet.

Hvad finder du mest berigende ved at være psykoterapeut?

– Jeg elsker at støtte mennesker i deres livsproces, gennem kriser og traumer, og finde en god og nærende vej for livsudvikling. I rummet er det væsentligt og spændende for mig, at støtte mennesker i at skabe sprog og få et klart billede af HVEM de er gennem at skabe kontakt til og få et billede af, hvordan det indre landkort ser ud. Og finde ud af hvordan de kan orientere sig i det. Det er et grundlæggende arbejde at opdage hvordan tanker, følelser og krop fungerer. Hvilke vaner og mønstre man er styret af, at kende ressourcer og begrænsninger, udvide sit råderum og finde fred med at være i livet som det er. Det motiverer mig, og gør mig nysgerrig at arbejde med meget forskellige mennesker både individuelt og grupper. Så holder jeg mig selv vågen og lærer nyt.

Læs mere om Heidi her: https://www.heidifrier.dk

Se flere blogindlæg

Masterclass – Stressbehandling 13.-14. januar 2024

Vil du gerne arbejde mere systematisk og målrettet med stressbehandling? Ønsker du at blive skarpere i din faglighed og få en effektiv værktøjskasse, som du kan bruge i din egen praksis?
september 25, 2023/af Emma Bro

Hvad gør PUC unikt? – Ifølge Michaela Bursche

Læs hvorfor det er, at det er, at de små hold er det, som gør PUC unikke - ifølge holdeleder for første og tredje året Michaela Bursche.
september 16, 2023/af Emma Bro

Certificeret neuroaffektiv supervisor

Ledelsen på PUC er blevet certificeret neuroaffektive supervisorer! Stort tillykke til Karen, Michaela og Marie! Læs mere om hvad certificeringen indebærer.
april 28, 2023/af Emma Bro

Masterclass – Stress behandling 28.-29. oktober 2023

Vil du gerne arbejde mere systematisk og målrettet med stressbehandling? Ønsker du at blive skarpere i din faglighed og få en effektiv værktøjskasse, som du kan bruge i din egen praksis?
december 17, 2022/af Emma Bro

Stillevandringer – i stilhed med naturen og terapi vokser mennesket

Læs her PUC's kreative direktørs oplevelse med tidligere PUC-studerende Dorte Elmbæk Nielsens koncept Stillevandringer.
oktober 17, 2022/af Emma Bro

Nye kræfter på PUC

Læs om de nye kræfter der træder til fra 2023, hvor institutleder Karen Bro i højere grad vil koncentrere sig om organisationen og ledelsesmæssige opgaver.
august 21, 2022/af Karen Bro

Masterclass – Stress behandling 5-6 nov. 2022

Vil du gerne arbejde mere systematisk og målrettet med stressbehandling? Ønsker du at blive skarpere i din faglighed og få en effektiv værktøjskasse, som du kan bruge i din egen praksis?
februar 14, 2022/af admin

Nicoline Christophersen

Nicoline blev færdiguddannet fra PUC i 2018, og fik arbejde hos Kalmia - Center mod Stress
februar 14, 2022/af Karen Bro

Podcast om Stress med Karen Grue MPF – underviser på PUC

Hvad kan vi lære fra eventyrerne når vi står midt i stressen? - Hør podcast med Karen Grue der er psykoterapeut og jungiansk psykoanalytiker.
juli 15, 2021/af Karen Bro

Skal – Skal ikke melde sig til PUC – Psykoterapeut Uddannelse 2022

Hvis du overvejer en psykoterapeut uddannelse kan det være svært at beslutte sig. Pandemien viste at fremtiden kan være usikker.
juni 30, 2021/af Karen Bro
Load more
Nyhedsbreve