Birgitte Wahfelt

Line er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har undervist på PUC siden december 2020. Line er gennemgående faglærer og underviser de studerende på grundforløbet i emotionsfokuseret terapi med enkeltpersoner og på overbygningen i emotionsfokuseret parterapi.

Blå bog:

  • Uddannet cand. psych fra KU, 2011
  • Certificeret i emotionsfokuseret parterapi (EFT) v/Sue Johnson og Jette Simon, 2017
  • Arbejdede hos Center for Familieudvikling i perioden, 2013-2020
  • Uddannet i Prevention and Relationship Enchancement program samt Partjek I forbindelse med ansættelse på Center for familieudvikling
  • Underviser på PUC, siden 2020
  • Psykodynamisk efteruddannelse ISTDP (intensiv short term psychodynamic therapy), igangværende

Line er autoriseret psykolog, certificeret i emotionsfokuseret parterapi (EFT) og er i gang med at blive specialist i psykoterapi. Line er specialiseret i parterapi og har til daglig egen praksis i Rømersgade ved Nørreport. Ud over at være specialiseret i emotionsfokuseret parterapi, har Line også individuelle terapier og familieterapi med voksne børn og deres forældre.

Lines store kliniske erfaring med parterapi giver hende mange praktiske eksempler på, hvordan forskellige konflikter og ubalancer hos parrene kan takles, som er til stor gavn for de studerende.

Vi har stillet Line tre spørgsmål for at blive klogere på hende som underviser, person og terapeut:

1) Hvorfor valgte du i december 2020 at undervise på PUC? 

-Jeg holder meget af at undervise på PUC. Der er en dejlig atmosfære, og de studerende er nysgerrige og interesserede i at lære. Emotionsfokuseret terapi er mit speciale, og det er dejligt at få lov til at tage de studerende med på den rejse og introducere dem til et landkort, der kan hjælpe og støtte dem til at skabe fokus med klienter i deres virke fremad.

2) Du er uddannet psykolog, og er i gang med at specialisere dig i psykoterapi. Hvorfor specialiserer du dig i psykoterapi?

-Jeg elsker at lave terapi og hjælpe par og enkeltpersoner med at blive klogere på sig selv og bedre i stand til at træffe gode valg i deres liv. For at bevare glæden ved det og fortsat blive klogere, går jeg på uddannelser, kurser og deltager i supervision. Det er vigtigt i forhold til at bevare glæden ved faget, så man ikke bliver udbrændt og slidt af at hjælpe andre.

3) Hvad synes du der er det bedste ved at bruge de psykoterapeutiske metoder?

-Det hjælper til at skabe retning og fokus, så man har en platform at stå på. Det at vide hvorfor vi gør, som vi gør, og hvor vi er på vej hen, er vigtigt både for dem vi hjælper, men også for en selv i forhold til at have et fagligt ståsted.

Læs mere om Line på: linebrøggermikkelsen.dk

Nyhedsbreve