Kurser

For dig der måske overvejer uddannelsen og andre interesserede tilbyder vores lærere kurser som kan anbefales som ‘forskole’ til nogle af de teknikker vi arbejder med. Læs mere om kurser i Qi Gong, Mindfullness og Kunstterapi herunder.

Betaling for kurser foregår via bankoverførsel til: Reg. 8411 konto-nr. 4128081
PUC – Psykoterapeutisk Uddannelsescenter – CVR nr 33105665
Prisen pristalsreguleres.

Drømmearbejde

Velkommen til introduktion til videuddannelsesforløb.

Er du interesseret i at arbejde med drømme og vil du vide mere om videreuddannelsesforløbet i drømme og drømme jegets betydning,
 

 

 

Tai Chi

Søren Brylle underviser i klassisk Tai Chi Chuan, Yang stil. Grundlæggende tilgang til Tai Chi med vægt på grounding, centrering, koordination, afspændthed, meditation i bevægelse, fokuseret opmærksomhed.

Terapi-rejse

Tag mere med hjem fra ferien end den gode kulør. Imødegå stress og udbrændthed – udvikl dit potentiale i livet og i parforholdet. Bodyworkshop på den unikke græske ø Kythera 15. september til 22. september 2013.

Kursus i kunstterapi

Trænger du til at udvikle din kreativitet og samtidigt arbejde med din forståelse af dit sind? Dette er et tilbud, der giver dig mulighed for igennem lette kunstneriske øvelser at arbejde med drømme, ”det indre barn” og symboler.